Mergi la conținut
Creșterea și îngrijirea copiilor în primele 1000 de zile

Creșterea și îngrijirea copiilor în primele 1000 de zile

Școala Sănătății DoctorChat, pe data de 24.02.2024 a organizat un eveniment minunat, dedicat temei „Creșterea și îngrijirea copiilor în primele 1000 de zile. Conduita în timpul infecțiilor respiratorii”, care a fost unul de succes.

Participanții acestui eveniment au aflat de la medicii profesioniști multe sfaturi utile și anume:

Doamna Țurcan Cristina, a relatat despre:
1. Febra și stările ei critice – deshidratarea
2. Semnele de pericol în cazul unor răceli la copil
3. Sindromul toxiinfecțios – cum se manifestă și cum se cupează
4. Infecțiile virale acute, gripa, infecții bacteriene – simptomele

Iar doamna Eliza Plăcintă, a evidențiat:
1. Stările fiziologice ale nou-născutului
2. Rutina zilnică de îngrijire a nou-născutului
3. Colici: manifestări și tactica întreprinsă de părinți pentru ameliorarea acestora
4. Diversificarea alimentației: când o începem; cum o facem corect; tipurile de diversificare.

După discursul medicului pediatru Țurcan Cristina, a fost organizat un concurs unde au fost identificați 3 câștigători, care au primit câte o cutie plină de cadouri de la Vitapharm.

De asemenea, au fost organizate sesiuni de întrebări-răspunsuri cu medicii, unde participanții și-au putut adresa întrebările și preocupările legate de copii.

Participanții au avut ocazia să interacționeze cu partenerii evenimentului și să beneficieze de oferte exclusive și cadouri. La eveniment au participat reprezentanții de la: Synevo, Flatam Plus, Kendamil, Florbiotic, Equilibra, La Roche Posay, Ivatherm, Chicco, VitaPharm.

Doamna Valentina Gherman, medic pediatru și Brand manager Synevo a discutat despre Analizele medicale ale copilului. Sunt oare niște mofturi ale medicului sau totuși o necesitate?

A explicat în ce cauze se prescriu analizele, cu ce ele ajută medicul, la ce parametri trebuie să atragem atenția. De asemenea, a venit cu o ofertă unică care a fost valabilă doar pentru participanții evenimentului și anume 50% reducere la Diagnosticul Molecular Afecțiuni Intestinale Parazitare-Helminți.

Acest test poate fi efectuat în Laboratoarele Synevo și vă răspunde la întrebarea: are copilul helminți sau nu? Dacă sunteți interesați de acest test, puteți citi mai în detaliu aici – Apasă aici

Reprezentanta companiei Centro Impex SRL, Veronica Odobescu, medic pediatru de specialitate, a vorbit despre picăturile orale Flatam Plus și produsele Kendamil.

Picăturile orale Flatam Plus, calmează colicile și copilul doarme liniștit. De aici vine și sloganul – Flatam Plus și colici nu-s!
Citiți mai multe despre acest produs: Citește despre Flatam Plus

Veronica Odobescu a vorbit și despre Kendamil, care asigură creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului!
Citiți mai mult despre Kendamil: Apasă aici

Iar doamna Mirza Adriana, reprezentanta brandului Chicco, a discutat despre produsele Chicco ce ajută mămica în îngrijirea copiilor.

La final de eveniment a fost organizată tombola cu multe cadouri din partea partenerilor.

Aveți grijă de dumneavoastră și cei dragi, iar Școala Sănătății Doctorchat va continua să contribuie la promovarea unei vieți sănătoase și echilibrate.

Vă așteptăm la următoarele evenimente.