Mergi la conținut
Dereglările ciclului menstrual. Opinia medicului ginecolog și endocrinolog.

Dereglările ciclului menstrual. Opinia medicului ginecolog și endocrinolog.

Școala Sănătății DoctorChat, pe data de 16.09.2023 a organizat un eveniment minunat, dedicat temei „Dereglările ciclului menstrual. Opinia medicului ginecolog și endocrinolog.”, care a avut un impact imens asupra participanților.
Peste 60 de doamne și domnișoare au aflat mai mult despre ciclul menstrual, cauza dereglărilor, au aflat despre investigații, diagnostic, tratament și despre calendarul menstrual.

Au fost organizate sesiuni de întrebări-răspunsuri cu medicii unde participanții și-au putut adresa întrebările și preocupările legate de domeniul ginecologic și endocrinologic.


De asemenea, participanții au avut ocazia să interacționeze cu partenerii evenimentului și să beneficieze de promoții exclusive și cadouri. La acest eveniment au fost prezenți reprezentanții de la: Vivi SPA, Simplicity, Greekfurs Blackglama, Di Cri Floristic, Giter Perfumes, Sun Room, Paradontax, Sensodyne, Haleon, Equilibra, La Roche Posay, Ivatherm, davita BONE.

Reprezentanta companiei Centro Impex SRL, Veronica Odobescu, medic pediatru, a vorbit despre un supliment de calciu denumit davita BONE.
Produsul davita BONE este menit sa suplinească necesitățile crescute de CALCIU și VITAMINA D.
Citiți mai multe despre davita BONE: Apăsați X aici


Cei mai atenți participanți, după discuția doamnei Veronica Odobescu, au fost premiați plăcut.

Dorim să oferim mulțumiri <style=”text-align: justify”>partenerului principal Vivi SPA, pentru participare.
Vivi SPA reprezintă un loc de refugiu, unde puteți evada din rutina zilnică pentru o relaxare și reenergizare totală. De asemenea, salonul oferă oaspeților o abordare individuală, fapt ce permite să petreceți timpul în atmosferă liniștită și degajată.

La final de eveniment a fost organizată tombola cu multe cadouri din partea partenerilor. Cel principal fiind un certificat de 2 ore de răsfăț în Aqua Zona de la Vivi SPA.

Participanții noștri au fost surprinși și încântați să primească cadouri deosebite, care să le aducă un zâmbet pe buze și să le umple inima de bucurie.

Evenimentul a oferit o combinație perfectă între informații medicale utile, răspunsuri la întrebări primite, momente de distracție și interacțiune umană autentică.

Aveți grijă de dumneavoastră și cei dragi, iar Școala Sănătății Doctorchat va continua să contribuie la promovarea unei vieți sănătoase și echilibrate.