Mergi la conținut
Trofimciuc Marina - Otorinolaringolog(ORL)

Dr. Trofimciuc Marina

Otorinolaringolog(ORL)

location Moldova, Chișinău

workplace Clinica Pediatrica filiala Ciocana

language Română, Rusă, Franceză

experience 6 ani experiență

Despre

Inflamaţia gâtului, secreţiile abundente, polipii și amigdalele inflamate, durerile de cap frecvente, sensibilitatea urechii, auzul slab şi lipsa mirosului sunt câteva manifestări, deranjante care trebuie să mergi la cabinetul unui ORL-ist. Pe lângă bolile ORL cronice, următoarele simptome pot reprezenta motive pentru a te adresa unui medic otorinolaringolog: - intonații răgușite necaracteristice și alte modificări ale vocii; - dureri de gât persistente sau periodice; - dificultăți în a înghiți alimente și lichide; - diverse tipuri de guturai; - sforăitul pe timp de noapte; - urechi înfundate și durere, mâncărime ale acestora; - orice fel de eliminări din urechi; - congestie nazală și secreții considerabile din nas.

Simptome

Durere de gât Durere de gât
Febra Febra
Nasul curgător Nasul curgător
Pierderea mirosului Pierderea mirosului

Recenzii

Veronica Barbascumpa

Uneori chiar şi o consultaţie online, poate fi decisivă. Mulţumim mult dnei. Marina Trofimciuc!

Anton Alina

Am avut o experienţă foarte frumoasă datorită acestui chat! Vreau să mulţumesc mult doamnei Marina Trofimciuc pentru receptivitatea şi răbdarea acordată 🙏

Belous Iulita

O experiență plăcută, doamna doctor Marina Trofimciuc, foarte amabilă şi a oferit toată informaţia de care aveam nevoie. Consultaţia a satisfăcut necesităţile. Cu siguranță voi reveni!

Vadim Capcelea

Am solicitat o consultaţie cu Dna doctor Trofimciuc Marina pentru fiica mea de 2.5 ani. Comunicarea a fost foarte bună, atât înainte cât şi în timpul consultaţiei. Am primit răspunsuri şi explicaţii foarte clare, necătând la faptul că este o consultaţie video. Am rămas foarte mulţumiţi de profesionalismul Dnei Trofimciuc!!!

Ana

Mulţumesc mult pentru receptivitate!

Daniela Bursacovschi

Foarte bravo doamna doctor şi foarte rapidă!

Zmeu Adriana

FOARTE MULŢUMITĂ!

Previous Slide
Next Slide