Mergi la conținut
Infecții respiratorii virale acute. Cum le facem față?

Infecții respiratorii virale acute. Cum le facem față?

Școala Sănătății DoctorChat, pe data de 11.11.2023 a organizat un eveniment minunat, dedicat temei „Infecții respiratorii virale acute. Cum le facem față?”, care a fost unul .
Peste 70 de participanți au aflat despre ce sunt infecțiile respiratorii virale acute (IRVA), cum se manifestă, cum se ameliorează, ce nu este recomandat sau chiar periculos să administrăm în această perioadă dar și multe altele.

Au fost organizate sesiuni de întrebări-răspunsuri cu medicii, și anume cu doamna Holban Ala și Avram Aurelia, unde participanții și-au putut adresa întrebările și preocupările legate de domeniul infecțiile respiratorii virale acute.

De asemenea, participanții au avut ocazia să interacționeze cu partenerii evenimentului și să beneficieze de promoții exclusive și cadouri. La eveniment au participat reprezentanții de la: Vivi SPA, Sirop HO, Greekfurs Blackglama, Di Cri Floristic, Paradontax, Sensodyne, Equilibra, La Roche Posay, Ivatherm, VIUSID, Chicco, VitaPharm.


Reprezentanta companiei Centro Impex SRL, Veronica Odobescu, medic pediatru, a vorbit despre Siropul HO și HO Candy.
Siropul HO este pentru tusea umedă iar HO Cnady reduce simptomele de tuse, durerile și zgârieturile din gât și înlătură mirosul neplăcut din gură.
Citiți mai multe despre HO Candy: Apăsați X aici

De asemenea, colega doamnei Veronica a dezvoltat un discurs despre o nouă soluție de protecție imună a organismului – VIUSID
Viusid este imunomodulator, antiviral, antioxidant, hepatoprotector.
Citiți mai multe despre VIUSID: Apăsați X aici

Dorim să oferim mulțumiri partenerului principal Vivi SPA, pentru participare.
Vivi SPA reprezintă un loc de refugiu, unde puteți evada din rutina zilnică pentru o relaxare și reenergizare totală. De asemenea, salonul oferă oaspeților o abordare individuală, fapt ce permite să petreceți timpul în atmosferă liniștită și degajată.

La final de eveniment a fost organizată tombola cu multe cadouri din partea partenerilor. Cel principal fiind un certificat de 2 ore de răsfăț în Aqua Zona de la Vivi SPA.

Participanții au fost extrem de încântați pentru cadourile primite.

Evenimentul a oferit o combinație perfectă între informații medicale utile, răspunsuri la întrebări primite, momente de distracție și interacțiune umană autentică.

Aveți grijă de dumneavoastră și cei dragi, iar Școala Sănătății Doctorchat va continua să contribuie la promovarea unei vieți sănătoase și echilibrate.